29 במאי 2017

פאי שוקולד - חמאת בוטנים עם רק 4 מרכיבים

אני כל כך אוהבת לאפות...אני כל כך אוהבת כשהאפייה פשוטה וקלה...ואני כל כך אוהבת לאכול את מה שאני אופה (ומקווה שגם אחרים אוהבים את מה שאני אופה...).
אז בחיפושיי אחר מתכון קליל, טעים ושוקולדי...מצאתי את המתכון בה"א הידיעה.

רכיבים:
בצק פריך חמאה של מעדנות
3 חבילות שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
חצי כוס חמאת בוטנים


אופן הכנה:
לשטח את הבצק הפריך חמאה של מעדנות על תבנית פאי 24.
לחורר קלות ולאפות ב 180 מעלות במשך 20 דקות.
לקרר את הבצק.


במיקרו להמיס 1 שמנת מתוקה ו-3 חבילות שוקולד מריר.


לקרר מעט ולשפוך על הבצק.
לחמם במיקרו חצי כוס חמאת בוטנים ולשפוך על תערובת השוקולד.


לקרר ולאכול בתיאבון